Черният петък е денят на най-големите намаления в САЩ, а

...
Черният петък е денят на най-големите намаления в САЩ, а
Коментари Харесай

Как да откриете най-добрите намаления на Черния петък

Черният петък е денят на най-големите понижения в Съединени американски щати, а към този момент и в Европа. Започва след вечеря в Деня на благодарността, когато фирмите смъкват цените до -70%, а магазините са отворени 24 часа. Тази година " лудото извършване на покупки " се пада на 24 ноември.

Независимо дали сте един от многото смели купувачи, които не се опасяват да се " борят " в магазините с другите, или сте решили пазарувате в интернет, има няколко неща, които би трябвало да знаете за положителните понижения.

Най-добрите цени постоянно са в кибер пространството. Онлайн търговци на дребно, като Amazon, нормално вършат отстъпки над -50% и в случай че сте постоянен клиент, може да стигнете до намаленията първи първи. През 2015 година онлайн платформата пусна промоционалните си продукти 12 дни преди Черния петък. Много евентуално е тази година Амазон да създадат впечатляващи понижения за личните си марки, да вземем за пример за електронни четци за книги.

За да намерите най-ниските цени, можете да употребявате специфични уеб сайтове, които намират най-хубавите покупко-продажби за вас, например www.techradar.com, www.thebalance.com.

Пазаруването е главно през нощта, само че в случай че заспите - не се тревожете, има и Кибер понеделник, когато също може да пазарувате с огромни отстъпки.

В България Черният петък няма такава тежест, като има в Съединени американски щати и Англия. Въпреки това с наближаването му навсякъде стартират да се популяризират големи понижения - те постоянно са привидни. Всъщност малко магазини в действителност вършат понижения до -70%. В огромна част от случаите понижението важи за 10% от цялата стока на магазина и е до 20%. Ако има огромни отстъпки, те са за най-вече 3 продукта от остарели сбирки.

Затова за българите извършването на покупки през онлайн платформите като Amazon е доста по-печелившо и доста по-удобно, защото извършването на покупки за Черния петък съответствува с покупките за Коледа и по комерсиалните центрове е извънредно натоварено.

Ако сте решили да пазарувате на този ден, по-добре обмислете деликатно от какво имате потребност и какво желаете да закупите. Заради ниските цени постоянно се снабдявам с движимости, от които нямаме потребност.

Важно е да се информирате за политиката за връщане на покупките от магазините, в които желаете да пазарувате.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР