Черният дроб е от съществено значение за нашето здраве, тъй

...
Черният дроб е от съществено значение за нашето здраве, тъй
Коментари Харесай

Бързо си направете тази напитка и ще дадете нов живот на черния си дроб

Черният дроб е от значително значение за нашето здраве, защото има основна роля в премахването на алергени, натрупването на витамини и синтеза на холестерол. Въпреки това методът ни на живот постоянно товари черния дроб, като го замърсява с отрови.

Един от методите за бързото му разчистване е известната рецепта за стафиди в запарка. Стафидите подтикват биохимичните процеси и почистват кръвта, в това число и черния дроб. Освен това съдържат богат набор от потребни субстанции – да вземем за пример витамините A, B, C, E, K, фолиева киселина, желязо, калций и магнезий, само че и най-важното - инулин. Този детайл оказва помощ за изхвърлянето на токсините от организма, укрепва имунната система и оказва позитивно влияние върху черния дроб.

За приготвянето на отварата ще ви бъдат нужни към 150 грама качествени тъмни стафиди. Изплакнете ги щедро и ги поставете в съд с две чаши авансово преварена вода. Сместа би трябвало да се вари към 20 минути и след това да се остави една нощ.

На идващия ден прецедете и загрейте малко количество от отварата. Тя би трябвало да се приема на гладно половин час преди хранене и може да се употребява няколко пъти седмично. Много хора оповестяват за усъвършенстване в своето положение единствено след два дни на приложимост.

Трябва да отбележим, че такава детоксикация не е целесъобразна за лица със захарен диабет, сърдечна непълнота, стомашни язви и камъни в жлъчката.

Освен това, с цел да поддържате здравето на черния си дроб, е значимо да включите здравословни храни в диетата си, като да вземем за пример ябълки, цвекло, спанак, моркови и сини сливи.

Инфо: blitz.bg

Тагове: детоксикация черен дроб отвара елексир инулин стафиди
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР