Черният бански подчертава формите на бившата народна представителка от БСП,

...
Черният бански подчертава формите на бившата народна представителка от БСП,
Коментари Харесай

Ужас! Можете ли да си представите, че тази е била депутат

Черният бански акцентира формите на някогашната национална представителка от Българска социалистическа партия, която обожава да се снима

Певицата и актриса Нона Йотова се щракна по бански. Половинката на някогашния вътрешен министър Богомил Бонев и някогашна депутатка от Българска социалистическа партия се щракна в огледалото на дома си и пусна фрагментите в обществената мрежа. На заден декор се вижда обичаното куче на русокоската.

Бившата национална представителка е огромна фенка на фотосите и селфитата, като всекидневно залива обществените мрежи със свои снимки, които радват приятелите и феновете й. Това лято Нона е изкарала с черен бански, който акцентира формите й. Тя е със наложителните бижута, пъстър лак и тъмни слънчеви очила.

Йотова обича да се облича артистично и в цветни одежди. Единствено като влезе в Народното събрание от гражданската квота на Българска социалистическа партия, преди няколко години, реши да промени за малко визията си и залагаше на публични костюми в тъмната гама, предава lupa.bg.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР