Черния Адам (Black Adam) е вече по кината и Дуейн

...
Черния Адам (Black Adam) е вече по кината и Дуейн
Коментари Харесай

Когато Черния Адам е бил 18+

" Черния Адам " (Black Adam) е към този момент по кината и Дуейн Джонсън може най-накрая да си отдъхне, тъй като годините на интензивен труд и битка за основаването на кино лентата най-сетне дадоха резултат.
 Хенри Кавил, Дуейн Джонсън,  
Каква ще е ориста на Супермен

Бъдещето на DC наподобява вълнуващо

Остава, несъмнено, да забележим дали филмът ще се хареса на публиката и какви ще бъдат приходите от бокс офиса. Очакванията са за мощен първи уикенд и над 100 милиона $ доходи в международен мащаб. Е, ще забележим...

Финалната версия на " Черния Адам ", която се върти по кината, е категоризирана като PG-13, което значи, че е подобаващ за лица на 13-годишна възраст. Но от Variety разбираме, че е имало и друга версия, която е била предопределена за 18+.

И сега във кино лентата има няколко ефектни подиуми на убийства, само че се оказва, че е имало още други такива, а някои и по-брутални. Но продуцентите на кино лентата не са желали да се лишават от публика, категоризирайки го като 18+. 

Затова и са взели решението да презаснемат отначало проблемите подиуми, с цел да ги " омекотят " и създадат подобаващи и за по-малки фенове. Пред Collider Хирам Гарсия споделя, че насилието е част от същността на героя и не са желали то да отсъства, тъй като е нямало да бъде достоверен.

Имало е да вземем за пример сцена, в която героят на Дуейн Джонсън убива по много жесток метод цели 10 души вкупом. Но с цел да покрият норматива на PG-13 е трябвало да създадат по този начин, че Черния Адам да убие единствено към пет и то не толкоз грубо.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР