Черните облаци над актьора Джони Деп нямат никакво намерение да

...
Черните облаци над актьора Джони Деп нямат никакво намерение да
Коментари Харесай

Още черни облаци над Джони Деп: Плашил Амбър Хърд с убийство, актрисата със зловещи подробности

Черните облаци над артиста Джони Деп нямат никакво желание да се разсеят. Поводът още веднъж е правосъдната му сага с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. Този път актрисата упреква Деп, че неведнъж я е заплашвал с ликвидиране.

Виж още: " Капан за родители " - на 22 година! Актьорите от кино лентата се събраха, какво се случва с тях през днешния ден?

Нещо повече: по информация на BBC Амбър Хърд твърди, че е била държана заключена в продължение на три дни, в които Деп е бил непрекъснато пийнал и под влияние на опиати. 

Виж още: Кралската женитба, за която НЕ разбрахте въобще

" Някои от случаите бяха толкоз съществени, че се опасявам да не ме убие - съзнателно или губейки разсъдък ", съобщи тя пред съда, който преглежда дело, в което Деп съди английски таблоид.

Виж още: Как изглеждаха дамите на 50 година преди и по какъв начин в наши дни

Не подобен бил Джони Деп при започване на връзката им. Амбър Хърд разказва оня Деп като буен, любвеобвилен, крал на срещите. В края на връзката им обаче той я обиждал, осъждал и даже заплашвал. В моменти я стискал толкоз мощно с дланите си, че я задушавал. А след най-лошото, което претърпяла, Амбър Хърд се озовала със сцепени устни и нос, както и с сечения по ръцете. 

Виж още: 5 изменени навика и 60 кг. надолу! Историята на Киа, която въодушевява хиляди по целия свят

Деп отхвърля всички обвинявания за принуждение. Дори в противен случай - твърди, че тя го е удряла и тормозила. Амбър Хърд признава, че го е удряла, само че било акт на самоотбрана.

Изображение: getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР