Черни облаци се сгъстиха над Каролина и Индианаполис след като

...
Черни облаци се сгъстиха над Каролина и Индианаполис след като
Коментари Харесай

Нютън и Лък пропускат началото на сезона?

Черни облаци се сгъстиха над Каролина и Индианаполис откакто титулярните им куотърбекове се озоваха в листата на контузените. Кам Нютън (Кар) напусна терена с разтежение 4:02 мин. преди края на първата четвърт при загубата от Ню Инглънд с 3:10 . Избор №1 в драфта от 2011 година се срина без да е допрян от съперников състезател при опит да се измъкне от джоба. Нютън има разполагаем 14 дни с цел да бъде подготвен за старта на постоянния сезон против ЛА Ремс на 8 септември. Ако кракът му не оздравее „ пантерите” ще би трябвало да разчитат на Кайл Алън или новобранеца Уил Гриър, които имаха обща успеваемост 7 от 14 за 60 ярда против Ню Инглънд.

Индианаполис се готвят да започват сезона без Андрю Лък и като защитна мярка няма да пуснат резервата Джакоби Брисет в предсезонния мач против Чикаго. От дълги години третата седмица се употребява като генерална подготовка за начало на постоянния сезон, само че при неяснотата към положението на най-скъпия се състезател „ жребците” са в режим „ Паника”.

Лък съвсем не упражнявал от началото на лагера преди месец. Продуктът на университета Станфорд първо разтегна прасец, а след това изкълчи гален. Индианаполис гостуват на ЛА Чарджърс на 8 септември, а дали Лък въобще ще се качи на самолета ще се знае в първите дни на идния месец.
Резултати :
Синсинати – НЙ Джайънтс 23:25
Атланта – Вашингтон 7:19
Ню Инглънд – Каролина 10:3
Филаделфия – Балтимор 15:26
Оуклънд – Грийн Бей 22:21
Маями – Джаксънвил 22:7
Тампа Бей – Кливлънд 13:12
Детройт – Бъфало 20:24
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР