Черната жалейка на профила на Неймар в социалните мрежи озадачи

...
Черната жалейка на профила на Неймар в социалните мрежи озадачи
Коментари Харесай

Неймар скърби за приятел, починал в опит да избяга от изневяра

Черната жалейка на профила на Неймар в обществените мрежи озадачи редица негови почитатели и почитатели. Най-скъпият футболист в света скърби за свои другар, умрял преди седмица.

Неговото име е Кевин Нашименто Буено, само че е прочут като Министерски съвет Кевин. Той пее бразилски фънк, а феновете му са милиони. В " Инстаграм " го следват над 10,7 млн. почитатели, а песните му са гледани над 30 млн. пъти.
View this post on Instagram

Двамата с Неймар бяха близки другари и футболистът на " Пари Сен Жермен " предстоящо доста тъгува за загубата на Министерски съвет Кевин. Бразилецът даже посвети на музиканта извоюваната Купа на Франция. Парижани победиха с 2:0 " Монако " във финала, а Ней по-късно сподели фланелка с лика на приятеля си.

Според бразилските медии, Министерски съвет Кевин е умрял на път за болничното заведение, откакто е скочил от прозореца на хотелската си стая.
View this post on Instagram

Таблоидите доближават по-далеч и оповестяват, че артистът опитал да скочи в басейна, само че не решил дистанцията. А подхванал тази крачка, за не бъде заловен в невярност с модела Бианка Домингес от брачната половинка си Деолане Безера, с която подписа брак в края на април 2021 година
View this post on Instagram

Трагедията накара Неймар да излее душата си в обществените мрежи и да благодари на Кевин за поддръжката.

" Не мога да допускам. Само на 23 години... Не знам какво да кажа, хлапе! Мога единствено да ти благодаря за любовта, за татуировките, за тениската, за фотосите. Сигурен съм, че някой ден ще те прегърна още веднъж! ", написа Неймар.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР