Черна вест в Сандански.Внезапно почина млада майка на две деца34-годишната

...
Черна вест в Сандански.Внезапно почина млада майка на две деца34-годишната
Коментари Харесай

Две сирачета оставя починалата майка в Сандански

Черна новина в Сандански.

Внезапно умря млада майка на две деца

34-годишната санданчанка Мая Борикова-Калчункова е открита мъртва през днешния ден сутринта от приятеля й Радослав, с който живеела, съобщи Струма. 

Сутринта мъжът тръгнал на път, когато Мая му звъннала по телефона, с цел да му каже, че й е доста неприятно, като го помолила да се върне. Младият мъж, който е на 24 година, незабавно потеглил назад към квартирата на ул. „ Борис Сарафов ”, където живеят, и се натъкнал на безжизненото тяло на Мая. Позвънил на тел. 112, след което пристигнала кола за спешна помощ, само че екипът единствено установил гибелта на младата жена. Подаден е сигнал в РУ- Сандански и на мястото безусловно „ почерняло ” от полиция, по-късно дошъл и екип криминалисти от Благоевград. 

Разпитани са  както брачният партньор на Мая – Алексей Калчунков, с който са разграничени, по този начин и актуалният й другар. Към момента от разпитите няма данни някой от двамата мъже да е съдействал за гибелта на Мая.

Установено е, че на 9 февруари тя се е почувствала зле и паднала в дома си. С голям хематом и разцепена джука приятелят й я закарал в болничното заведение в Сандански. Там, по данни на околните, 34-г. жена направила тежък епилептичен спазъм и е призната с комоцио в лечебното заведение. След към 3 дни е изписана в устойчиво положение. Два дни по-късно обаче младата жена, която е работела като промоутър на козметични артикули, умря.

Трагедията е огромна. Тя има две деца – едно момиче на 9 година от първия си брак и едно момченце на 4 година от брака й с Алексей Калчунков, с който са разграничени от няколко години, само че нямат публично бракоразвод.

По времето на съдбовния случай децата не са били при Мая. Момичето е било при майката на Мая, а момчето от два дни било при бащата Алексей. Почернените близки поискали аутопсия, която да разкрие повода за гибелта на младата жена. Образувано е досъдебно произвеждане, което към този момент е против незнаен причинител.

Късно през днешния ден станаха известни и резултатите от осъществената в Благоевград аутопсия. Тя разкрива, че причина за гибелта на младата жена е тежка пневмония. Вероятно това е предизвикало прилошаването й преди 5 дни, вследствие на което е паднала и получила комоцио. На този стадий не е ясно в болничното заведение правени ли са й други проучвания, с изключение на от невролог за комоциото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР