Черна пантера, разхождаща се по покриви на къщи, предизвика паника

...
Черна пантера, разхождаща се по покриви на къщи, предизвика паника
Коментари Харесай

Черна пантера предизвика паника във френско градче

Черна пантера, разхождаща се по покриви на къщи, провокира суматоха в предградие на френския град Лил. До случай не се е стигнало поради бързата интервенция на локалните служби.

Жители на квартала незабавно алармирали за необичайния извършител. Черната пантера е била с размер на Лабрадор или към 20 кг., тя е била на към 6 месеца.

На фотоси, оповестени в обществените мрежи се вижда, че животното се усеща в свои води, разхожда се по улуците и минава напълно несмущаван по первазите на прозорците.

Свидетели на случката споделят, че огромната котка се е впечатлила най-вече от минаващия наоколо трен, като в продължение на минути се е взирала в него.

Според френските медии, по-късно животното е решило да влезе в една от къщите през отворен прозорец. Това негово решение е улеснило залавянето му. Хваната „ натясно”, черната пантера била упоена със стрела и затворена в клетка.

Откъде се е появила пантерата, не е известно – допуска се, че тя е отглеждана като домакински любим. В момента огромната котка е настанена в локалната зоологическа градина.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР