Черна гора и Унгария, които са съперници на България в

...
Черна гора и Унгария, които са съперници на България в
Коментари Харесай

Унгария устиска точката в Подгорица в групата на България

Черна гора и Унгария, които са противници на България в Група „ G “ на квалификациите за Европейското състезание по футбол през 2024-а година, приключиха наедно 0:0 в Подгорица.

От равенството доста по-доволни би трябвало да са гостите от Унгария, които не сътвориха съвсем нищо запаметяващо се пред вратата на черногорците, до момента в който домакините имаха няколко рискови благоприятни условия пред Денеш Дибус.

Най-добрият късмет за гол за Черна гора пристигна още в шестата минута, когато при едно центриране от десния фланг Адам Над едвам не си вкара автогол. В опита си да почисти топката халфът я изпрати с глава към личната си врата и тя се отби от напречната греда.

В средата на първото полувреме Стеван Йоветич бе на сантиметри от откриването на резултата. Капитанът на Черна гора стреля с десния крайник от границата на наказателното поле, само че за отегчение на почитателите по трибуните топката мина на сантиметри от страничната греда.

През второто полувреме играта бе още по-затворена и в последна сметка двата тима се задоволиха с по точка от мача.

Така в класирането в групата водач остава отборът на Сърбия с цялостен актив от 6 точки от два изиграни мача. Унгария е на второ място с 4 точки, също от два мача, до момента в който Черна гора е на трето място с 4 точки, само че от три срещи. В дъното на класирането са Литва и България с по 1 точка, като литовците имат два изиграни мача, а България - три.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР