Черешката в Черешката на тортата винаги е била на масата,

...
Черешката в Черешката на тортата винаги е била на масата,
Коментари Харесай

Приятелски огън? Плеймейтки си мерят титлите, в главните роли - Светлана Гущерова и Дениз Хайрула

Черешката в " Черешката на тортата " постоянно е била на масата, когато гостите беседват между тях. И тази седмица се убеждаваме в това, откакто станахме очевидци на лек другарски огън сред две плеймейтки - Светлана Гущерова и Дениз Хайрула. 

Виж още: Записването за нови плеймейтки към този момент тече! Но коя беше първата хубавица с купата?

Домакин беше Дениз, към която журналистът Камен Алипиев се опита да зададе въпрос - по какъв начин една туркиня, без корекции и силиконов бюст е съумяла да стигне до толкоз напред в надпреварата. 

Виж още: Плеймейтки на море! Къде избраха да почиват през лятото родните хубавици?

Самата Светлана не дочака отговора на въпроса на Алипиев, защото се намеси, с цел да подчертае, че по нейно време, през 2009 година, тя не е имала нито една промяна по себе си, като даже уредниците са желали да я дисквалифицират, защото е била прекомерно слаба. Наложило се да качи няколко кг, с цел да продължи присъединяване си.

Виж още: Дипломите на плеймейтките! Какви специалности имат Нора Недкова, Златките...

Гущерова уточни, че по нейно време състезанието е бил напълно, напълно друг. Тогава уредниците ги водили по заведения, учили ги по какъв начин се държи чаша, принадлежности, по какъв начин да приказват с хора. 

Виж още: Скандално известните плеймейтки, за които всеки българин мечтае!

Е, Светлана Гущерова съобщи, че е печелила състезанието, макар че приключи втора - първа тогава беше Златка Димитрова, само че пък се похвали, че персонално Хю Хефнър я е канил да се снима в американското списание. Светлана обаче се уплашила и не отишла. 

Дениз се съгласи, че двете са от разнообразни генерации плеймейтки, само че пък съобщи, че не би желала да е част от поколението на Светлана Гущерова. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР