Череп на неопределено същество с червено петно и без никакви

...
Череп на неопределено същество с червено петно и без никакви
Коментари Харесай

Зловещо: Мистериозен череп с червено петно изплува на плаж

Череп на несигурно създание с алено леке и без никакви очни гнезда бе изхвърлен на плаж в Линкълншир (Великобритания), оповестява британското издание The Independent.

Жена е намерила черепа, до момента в който е разхождала кучето си из Националния парк за диви животни в Гибралтар Пойнт.

Лондонски ветеринар счита, че останките принадлежат на брахицефалично куче, нещо като френски булдог или мопс. Специалистът прибавя, че зачервяването на черепа евентуално е обвързвано с кръвоизлив и животното е умряло в резултат на пострадване на главата.

Жената разгласява фотоси на откритите от нея остатъци в обществената мрежа. Потребителите незабавно започнаха да изричат хипотези на кого и по-точно на какво може да е този череп. Според тях животното е било месоядно, щом има такива зъби

. Липсата на очни гнезда карат потребителите да считат, че това е било едно доста грозно куче.

Според специалисти от Природонаучния музей в Лондон, този череп принадлежи на тюлен, на който липсва максила с хлътналост. Според него е мъчно да се разпознава типът на тюлена, само че най-вероятно не става въпрос за никакво необичайно творение.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР