Ченс дъ рапър“ ще участва в откриването на срещата на

...
Ченс дъ рапър“ ще участва в откриването на срещата на
Коментари Харесай

„Ченс дъ рапър“ ще участва в срещата на върха на „Обама“


„ Ченс дъ рапър “ ще взе участие в откриването на срещата на върха на Фондация "Обама" по-късно този месец. Той е един от първите реализатори, които ще се запишат за "потапящото" събитие, което ще се състои на 31 октомври и 1 ноември в Чикаго. В него ще вземе присъединяване и Глория Естефан.

Музикантът показа във видео за събитието: "Веднага щом чух за срещата на върха, аз одобрих поканата. В Чикаго има доста чудесни неща, а обичам взаимните старания. Харесва ми да бъда в някои от тези диалози и да чуя какво вършат хората и да схвана по какъв начин се регистрирам измежду тях. Фактът, че Барак Обама желае да вземам участие в това, ме въодушевява “.

„ Ченс дъ рапър “ работи с фондацията и за креативния дизайн на събитието.

По-рано Агенция Франс Прес заяви, че предходният президент на Съединени американски щати и брачната половинка му Мишел са поканили английския принц Хари да се причисли към звездните посетители, които ще забавляват или стимулират присъстващите будни младежи.

Според проектите принцът ще направи послание към близо 500-те цивилен водачи и деятели, които ще бъдат определени да участват всред 20 000 претенденти от целия свят. Става дума за двудневна среща, която ще предложи на участниците голям брой уъркшопи и благоприятни условия за шерване на хрумвания и ентусиазъм по отношение на водачеството и способността на младежите да трансформират света.

"Целта на Фондация "Обама" е да окуражи и да даде мощ на младежите да реализират положителна смяна в обществата си", съобщи Дейвид Симас - основен изпълнителен шеф на фондацията във връзка престоящия конгрес. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР