Ченгета познават лидерите на всички банди в Югозападна България и

...
Ченгета познават лидерите на всички банди в Югозападна България и
Коментари Харесай

Югозападна България тъжна картина: Ченгета авери с бандитите, страх ги е да противодействат!

Ченгета познават водачите на всички банди в Югозападна България и ги е боязън да им противодействат. Това разкри пред Lupa.bg върховен служител на реда от столицата. Този проблем е още от преди времето на Прехода и никой министър до този миг не е съумял да се оправи с проблема.

Благоевградско, Петричко, Сандански, Пернишко, даже Банско са парадайс за бандитите. Те всяват същински боязън в редовите ченгета, които с цел да нямат проблеми пазят нарушителите. Дрога и проституция е главния бизнес на бандитите в този регион, сочат данните на полицията в столицата.

Правени са опити да се командироват чиновници от други елементи на страната в Югозапада, само че и това блъснало на камък. Те незабавно бивали предупреждавани от локалните ченгета, че „ там хората са рискови “ и да внимават какво вършат.

Доказано е, че най-големият бизнес с марихуана е точно в този регион. Не са малко и сутеньорите и проститутките, които са прецизно защитавани от ченгетата.

В региона се приказва доста, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи даже прибирали облага от работата на нощните пеперуди.

Полицията в Перник също е доста корумпирана, макар честата промяна на шефове там, сочат оперативните данни. За да се изкоренят тези прктики, са нужни уволнения докрай, разясняват локалните поданици.

„ Слаба полиция, мощна престъпност “, умно заключават жителите, жертви на бандитския гнет.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР