Челси записа втори пореден мач без загуба за първи път

...
Челси записа втори пореден мач без загуба за първи път
Коментари Харесай

Челси не успя да победи Нотингам у дома, но този път поне не загуби

Челси записа втори следващ мач без загуба за първи път от 18 март, завършвайки наедно 2:2 вкъщи против Нотингам Форест в мач от 36-ия кръг на Висшата лига. „ Сините “ от Лондон са 11-и с 43 точки, а Форест е 16-и с 34, единствено на 3 над рисковата зона.

Нотингам излезе напред в резултата в 13-ата минута. Ренан Лоди центрира към Тайво Авони, който надскочи двама бранители и вратаря на Челси, с цел да изведе тима си напред в резултата.

В 34-ата минута Жоао Феликс засече с глава центриране в наказателното поле, само че Кейлор Навас показва необикновен инстикт и мазета.

В 49-ата минута Муса Ниакате бе покрай това да удвои задатъка на Нотингам, откакто засече с глава центриране от корнер, само че ударът му мина на сантиметри от десния непряк дирек.

Само две минути по-късно Челси изравни. Трево Чалоба откри Рахийм Стърлинг, който стреля към вратата на Навас и благодарение на рикошет излъга костариканския вратар.

Само седем минути по-късно Стърлинг добави ново попадение и Челси стигна до поврат. Англичанинът получи пас от Рубен Лофтъс-Чийк и с акуратен удар в горния ляв ъгъл не остави шансове на Кейлор Навас.

Радостта на Челси бе къса и в 62-ата минута се стигна до ново тъждество в резултата. Орел Мангала центрира отлично за Тайво Авони, който за повторно се пребори със отбраната на лондончани и прати топката в мрежата на Менди.

В 71-ата минута Ренан Лоди стреля от воле от границата на наказателното поле, Менди се хвърли без късмет да стигне до топката, само че тя излезе в навън.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР