Челси върна Гонсало Игуаин на Ювентус, но и шампионът на

...
Челси върна Гонсало Игуаин на Ювентус, но и шампионът на
Коментари Харесай

Юве пуска Игуаин в Рома

Челси върна Гонсало Игуаин на Ювентус, само че и първенецът на Италия не счита да разчита на нападателя, по тази причина гледа с положително око на опцията да го прати в Рома. От няколко седмици на Апенините се приказва, че Пипита може да бъде включен в договорка, която да го води във Вечния град, а в Юве да се озове Никола Дзаниоло.

От Юве са съгласни да пуснат Игуаин в Рома, стига самият той да има предпочитание да облече екипа на " вълците ". Ако се има вяра на брат му Никола, който е и негов сътрудник, това мъчно ще стане. " Единственият италиански клуб, в който ще играе Гонсало, е Ювентус ", съобщи Никола Игуаин.

Рома обаче има и други трансферни цели. Клубът е доста покрай привличането на Джанлука Манчини от Аталанта. 23-годишният бранител изигра 30 мача и вкара 5 гола за " бергамаските " през последния сезон в Серия " А ". Според Джанлука Ди Марцио, двата клуба към този момент са прецизирали всички елементи по договорката.

Рома има преимущество пред Милан в борбата за подписа на Жордан Верету от Фиорентина. " Джалоросите " оферират на французина годишна заплата от 3 млн. евро. Водят се и договаряния с Бетис за Марк Бартра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР