Челси спечели последните си пет мача във всички турнири, а

...
Челси спечели последните си пет мача във всички турнири, а
Коментари Харесай

Греъм Потър: Трябва да сме готови да страдаме, за да се справим

Челси завоюва последните си пет мача във всички шампионати, а на следващия ден лондончани ще се изправят в лондонско дерби с Брентфорд. Мениджърът на отбора Греъм Потър съобщи на днешната си конференция, че за момента в отбора няма нови проблеми след уикенда, когато “сините ” завоюваха като посетител на Астън Вила с 2:0. 

“Принципно аз не съм най-големият оптимист и не мога да предвидя по какъв начин ще се развият нещата, само че за момента всичко е фантастично във връзка с резултатите. Усещането в тима е в действителност фантастично и групата реагира добре. Изминаха по-малко от шест седмици, откогато пристигнах тук, тъй че имаме още дълъг път. Макар че от време на време се усещам като че ли съм тук от шест месеца. Става дума за тима, за това да сме обединени. Ако сме подготвени да страдаме, да се оправим в тежките моменти, само че да не допуснем гол, то това ти дава опция да покажеш качествата си, да печелиш, ” съобщи наставникът. 

След това той похвали утрешния съперник на своя отбор в лицето на градския противник Брентфорд и техния управител Томас Франк. 

“Те са в действителност в това, което вършат, а Томас Франк свърши фантастична работа с лимитирани запаси. Те се възползват от това, което имат в оптималната степен. Оценявам високо работата на Франк. Познавах го от времето, когато работеше в Швеция, и по-късно, когато пристигна в АНглия. Харесвам го като човек и считам, че имаме сходни разбирания за футбола. Той познава Премиър лийг и е наясно, че нещата не постоянно се получават задоволително добре, само че те нямаше да са там, където са, в случай че не умееха да се оправят с компликациите, ” разяснява Потър.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР