Челси ще позволи на френския нападател Оливие Жиру да напусне

...
Челси ще позволи на френския нападател Оливие Жиру да напусне
Коментари Харесай

Челси няма да пусне Жиру, докато не му намери заместник

Челси ще разреши на френския нападател Оливие Жиру да напусне само, в случай че откри негов заместител и подпише контракт през януари, разгласи асистент-мениджърът на " сините " от Лондон Джоди Морис. Жиру, който се причисли към Челси от Арсенал през януари 2018 година, сега е втора алтернатива за офанзивата на отбора след новоизгряващата звезда Тами Ейбрахам и много английски медии оповестиха, че френският международен първенец е на път към изхода на " Стамфорд Бридж ".

" Към този миг той е част от Челси. Няма да го дадем като подарък, а и е значим за нас сега ", разяснява обстановката към Жиру помощникът на Франк Лампард. " Ние не гоним хора. Който е тук, той е значим за Челси ", разгласи Джоди Морис. 33-годишният френски нападател не е отбелязал нито гол в последните пет мача в шампионата, само че остава в сметките на Лампард и е част от групата за утрешния мач от третия кръг на шампионата за Купата на Англия против Нотингам.

" Най-напред ще забележим дали ще вземем нови нападатели и тогава ще преценим дали ще се разделим с Жиру или който и да е различен ", изясни Морис. Челси към този момент има право да прави прехвърляния, откакто КАС понижи на половина наказването им за нерегламентирано привличане на малолетни играчи. Халфът Дани Дринкуотър пък се връща в Челси след края на наема си в Бърнли този месец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР