Челси се класира за финала на тазгодишното издание на турнира

...
Челси се класира за финала на тазгодишното издание на турнира
Коментари Харесай

Челси удари отново Тотнъм и е първият финалист за Купата на Лигата

Челси се класира за финала на тазгодишното издание на шампионата за Купата на Лигата на Англия, откакто надделя Тотнъм и в реванша сред двата отбора, този път с 1:0.

На „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ гостите влязоха с добър задатък от първия конфликт след триумф с 2:0 на „ Стамфорд Бридж “ и до известна степен сложиха точка на разногласието след попадението на Антонио Рюдигер в 18-та минута. Домакините пробваха да натиснат в опит да извърнат срещата в своя изгода, само че бяха спирани от Системата за видеоповторение (ВАР), която анулира две обстановки за дузпи, както и попадение на Хари Кейн поради засада на нападателя на „ шпорите “.

В последна сметка, Челси се класира за финала на „ Уембли “ на 27 февруари, като ще се бори за своя шести трофей от конкуренцията и първи след 2015-а, когато надделя Тотнъм с 2:0. „ Шпорите “ от своя страна не престават да чакат за първа купа от 2008-а, когато завоюваха точно Купата на Лигата.

В спор на финала Челси ще играе с спечелилия от другата двойка, която опълчва Ливърпул и Арсенал. Тази вечер двата отбора ще изиграят първия си полуфинален конфликт от 21:45 часа българско време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР