Челси се класира за финала на Карабао къп след победа

...
Челси се класира за финала на Карабао къп след победа
Коментари Харесай

Челси вкара 6 на Мидълзбро и е на финал за Купата на Лигата

Челси се класира за финала на Карабао къп след победа с 6:1 вкъщи против Мидълзбро. " Сините " преодоляха пасив от 0:1 от първия мач против 11-ия в Чемпиъншип, а головото шоу стартира четвърт час след първия съдийски сигнал на " Стамфорд Бридж ".


Джонатан Хоусън си означи автогол и даде задатък на Челси. В 30-ата минута " сините " към този момент водеха с 2:0 с попадение на Енцо Фернандес, който връхлетя върху отскочилата топка в наказателното поле. Само шест по-късно разликата сред двата отбора стана три гола. Рахим Стърлинг изведе Аксел Дизази и той вкара.

До края на полувремето лондончани зарадваха почитателите си с още един гол. Отбеляза го Коул Палмър в 44-ата минута след неточност на съперниковата защита.

Четвърт час преди края Палмър вкара втория си гол в срещата след пас на Конър Галахър. Няколко минути по-късно Галахър откри и Чуквунонсо Мадуеке в наказателното поле, а той се разписа за 6:0.

Попадение на Мидълзбро в 83-ата минута, дело на Мат Крукс бе анулирано поради засада. Пет минути по-късно обаче Морган Роджърс стреля от границата на наказателното поле, тя се отби в гредата и влезе във вратата на домакините за крайното 6:1.

Дтес от 22:00 часа е другият реванш в полуфиналите сред Фулъм и Ливърпул. Мърсисайдци са с задатък от 2:1 след първата среща. Финалът е на 25 февруари. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР