Челси са готови да се разделят с петима играчи от

...
Челси са готови да се разделят с петима играчи от
Коментари Харесай

Челси постави петима на сергията за януари

Челси са подготвени да се разделят с петима играчи от сегашния тим, с които ще бъдат обезпечени средства за възможни нови попълнения през януарския трансферен прозорец. Клубът похарчи 1 милиард паунда за 30 нови футболисти, откогато Тод Боули закупи Челси през май 2022-а година.

Резултатите обаче не са тези, които може би бяха предстоящи. Мениджърът Маурисио Почетино към този момент съобщи, че желае по време на идващия трансферен прозорец съставът да бъде усъвършенстван, като един от целите е да бъде притеглен нов нападател.

Според The Athletic, клубът към този момент е определил петима играчи, които е подготвен да продаде. Най-интересното е, че в този лист е и Конър Галахър, макар че от началото на сезона той пропусна единствено един мач във Висшата лига и постоянно даже извежда тима с капитанската лента поради травмите на Рийс Джеймс и Бен Чилуел. Изданието твърди, че в Челси са сложили цена от 40 милиона паунда на англичанина, който има контракт с лондончани за още 18 месеца. Евертън и Тотнъм демонстрират сериозен интерес към него.

Другите играчи, които ще бъдат продадени, в случай че към тях има интерес, са Трево Чалоба, Армандо Броя, Ян Маатсен и Маланг Сар.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР