Челси продължи неубедителното си представяне и завърши 1:1 срещу Нотингам

...
Челси продължи неубедителното си представяне и завърши 1:1 срещу Нотингам
Коментари Харесай

Челси сбърка срещу Форест, Вила удари Тотнъм

Челси продължи неубедителното си показване и приключи 1:1 против Нотингам Форест в първия си мач за годината. Форест, който се намира в зоната на изпадащите, изцяло справедливо спря лондончани. Така сините още веднъж не съумяха да завоюват два пъти подред с Греъм Потър отпред. Това им се е случило единствено един път, откогато той беше назначен на 8 септември.

Рахийм Стърлинг изведе Челси напред в 16-ата минута с добавка от близка отдалеченост.. Сините обаче играха едва след почивката и насочиха единствено един удар към вратата. Форест се възползва от това – първо Морган Гибс-Уайт удари греда, а в 63-ата минута Серж Орие изравни след безредие при корнер.

Ремито остави Челси осми с 25 точки. Сините са на седем точки от четвъртия. Нотингам Форест мръдна с едно място напред и към този момент е 18-ти с 14 точки.

По-рано денем Астън Вила наказа Тотнъм с 2:0 в Лондон. Това беше и първият мач във Висшата лига за 2023 година Тотнъм приключи конфликта с едвам два точни удара и за първи път през сезона е отвън Топ 4.

Най-добрият късмет за шпорите се откри пред Хари Кейн в 40-ата минута. Неговият удар обаче беше избит от голлинията.

След почивката Вила наказа неточност на Юго Лорис за 0:1. Разписа се Емилиано Буендия в 50-ата минута след пас на Оли Уоткинс. В 73-ата минута Дъглас Луиз вкара за 0:2. Този гол означаваше отрицателен връх за Тотнъм –.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР