Челси продължава верния си ход във всички надпревари, от които

...
Челси продължава верния си ход във всички надпревари, от които
Коментари Харесай

Челси е на полуфинал за ФА Къп

Челси продължава правилния си ход във всички съревнования, от които е част през сегашния сезон. След заставането на Томас Тухел отпред на отбора, той несъмнено се показва по радикално друг метод. Успехите на тима продължиха и през днешния ден, при семейството на Шефилд Юнайтед в шампионата за ФА Къп. " Сините " се постановиха с 2:0, с автогол на Оливър Норууд и късно попадение на Зиеш.

Лондончани започнаха в друг от нормалния си състав, като поетапно в игра бяха включвани някои от титулярите. Гостите пък поставиха неимоверни старания, като в края на борбата заиграха с четирима нападатели, само че и това не им оказа помощ.

Първият гол падна в 24-ата минута, когато центриране в наказателното поле на гостите докара до неприятно стичане на събитията, като Норууд се опита да реагира и да избие кълбото, с цел да не стигне то до нападател на противника. Вместо това обаче състезателят на Шефилд прати топката във вратата на личния си тим, поднасяйки неприятна изненада на стража на отбора, който нямаше по какъв начин да реагира.

Крайното 2:0 оформи Хаким Зиеш, разписал се в последните мигове от продължението на дуела.

Така Челси е на полуфинал, а макар показаното сърце и няколкото си пропуща през второто полувреме, Шефилд отпада от конкуренцията
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР