Челси продължава да се оказва една от най-големите пречки за

...
Челси продължава да се оказва една от най-големите пречки за
Коментари Харесай

В Челси се готвят да отмъкнат и следващата трансферна цел на Арсенал

Челси продължава да се оказва една от най-големите спънки за реализирането на трансферните цели на лондонския си противник Арсенал. След като „ сините “ отмъкнаха в последния миг Михайло Мудрик под носа на „ топчиите “, в този момент клубът от „ Стамфорд Бридж “ е подготвен да насочи оферта и за Леандро Тросар. Белгийското крило е бил разпознат от Арсенал като опция на Мудрик. Интерес към него демонстрира и Тотнъм, само че от Челси също възнамеряват оферта, тъй като желаят тотално възобновяване на офанзивните футболисти. Греъм Потър към този момент се снабди с Жоао Феликс, Мудрик и Давид Датро Фофана, само че в този момент клубът готви оферта и за Тросар.

Според информациите в Англия Брайтън е отхвърлил оферта в размер на 12 милиона паунда от Тотнъм за Тросар. Белгиецът има контракт за още 18 месеца и е от основните играчи на „ чайките “, само че влезе в спор с мениджъра на тима Роберто Де Дзерби, тъй че е доста евентуално да бъде продаден до края на зимния трансферен прозорец. Това обаче ще стане единствено в случай че клубът получи най-малко 25 милиона паунда за Тросар.

Тросар има седем гола в 17 мача в Премиър лийг през този сезон, като включително влизат хеттрик против Ливърпул и попадения против Челси и Манчестър Сити.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР