Челси приема Уест Хем на своя "Стамфорд Бридж" в сблъсък

...
Челси приема Уест Хем на своя "Стамфорд Бридж" в сблъсък
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси - Уест Хем, съставите в лондонското дерби

Челси приема Уест Хем на своя "Стамфорд Бридж " в конфликт от 34-ия кръг на британската Висша лига. Мачът е от изключително значение и за двата отбора.

"Сините " са на трета позиция с 62 точки от 31 срещи, до момента в който "чуковете " са на седмо място с 52 пункта от 33 дуела, само че към момента се борят за мястото си в топ 4. Четвъртата позиция сега е окупирана от различен лондонски отбор - Арсенал, който е с 60 точки. "Топчиите " са следвани компактно от Тотнъм с 58 точки. Манчестър Юнайтед пък е на шесто място с 54 точки от 34 мача.

Лондонският конфликт може да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT 2. На Gong.bg пък ще проследим най-интересното от срещата.

16:00 / Челси - Уест Хем

Челси: Едуар Менди, Сесар Аспиликуета, Тиаго Силва, Андреас Кристенсен, Маркос Алонсо, Рубен Лофтъс-Чийк, Нголо Канте, Жоржиньо, Мейсън Маунт, Кай Хавертц, Тимо Вернер

Мениджър: Томас Тухел

Уест Хем: Лукаш Фабиански, Крейг Доусън, Бен Джонсън, Аарън Кресуел, Артур Масуаку, Марк Нобъл, Томаш Сучек, Владимир Цоуфал, Пабло Форналс, Саид Бенрама, Андрий Ярмоленко

Мениджър: Дейвид Мойс
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР