Челси предприема изненадваща офанзива за привличането на голмайстора на Байерн

...
Челси предприема изненадваща офанзива за привличането на голмайстора на Байерн
Коментари Харесай

Челси изненадващо се хвърля за Левандовски

Челси подхваща изненадваща атака за привличането на голмайстора на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски. Според " Мирър " Антонио Конте се е насочил към поляка, в чието лице вижда идеалния заместител на Диего Коща.

Само преди два дни сътрудникът на нападателя Майк Бартел разкри, че Левандовски е останал доста отчаян от обстоятелството, че клубът, треньорът и останалите играчи на Байерн не са се пробвали по никакъв метод да оказват помощ на поляка в последния мач от Бундеслигата, с цел да може той да стане голмайстор на шампионата. Според " Мирър " Челси ще се опита да се възползва оптимално от тази обстановка и от клуба към този момент са проучили задълбочено опцията да привлекат Лева.

До момента Челси бе спряган с имената на други двама централни нападатели. Клубът обаче не счита да заплаща желаните от Евертън 100 милиона паунда за Ромелу Лукаку. Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората пък на този стадий наподобява по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Поради това Конте се е насочил точно към Левандовски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР