Челси победи Нюкасъл с 3:2 в мач от 28-ия кръг

...
Челси победи Нюкасъл с 3:2 в мач от 28-ия кръг
Коментари Харесай

Челси прекърши Нюкасъл в мач с пет гола

Челси победи Нюкасъл с 3:2 в мач от 28-ия кръг на британската Висша лига.


Двубоят стартира с ранен гол на Коул Палмър, чийто удар в шестата минута се отби от Никълъс Джаксън и се озова във вратата за 1:0.

Минути преди края на първата част Александър Исак възвърне равенството с бомбен удар от границата на наказателното поле, пращайки топката в долния десен ъгъл. В продължението на първата част попадение на Никълъс Джаксън за Челси бе анулирано поради засада.

" Сините " поведоха още веднъж в 58-ата минута, когато Коул Палмър доближи до топката и с шут от границата на наказателното поле съумя да се разпише за 2:1.

Само две минути по-късно Рахим Стърлинг пропусна да реши всичко, останал самичък против вратаря на Нюкасъл.

Четвърт час преди края Михайло Мудрик реши всичко в интерес на " сините ", откакто пое топката на границата на наказателното поле, залъга бранител и преодоля вратаря на противника за 3:1.

Джейкъб Мърфи оформи крайния резултат с следващото красиво попадение в мача, откакто съумя да прати топката в горния ляв ъгъл със мощен удар.

Успехът разреши на Челси да се приближи единствено на точка зад " свраките ", които са на десетата позиция в таблицата с 40 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР