Челси победи Лийдс с 3:2 в осминафинален мач за Купата

...
Челси победи Лийдс с 3:2 в осминафинален мач за Купата
Коментари Харесай

Челси сложи край на участието на Лийдс в Купата на Англия

Челси победи Лийдс с 3:2 в осминафинален мач за Купата на Англия. Българският национал Илия Груев не попадна в групата за дуела.

Отборът от Йоркшир поведе в резултата в 8-ата минута на стадион " Стамфорд Бридж " в Лондон. Гостите упражниха висока преса при осъществяване на навън от страна на домакините. Матео Джоузеф откри резултата с удар от вътрешността на наказателното поле.

" Сините " обаче стигнаха до поврат преди почивката. Мойсес Кайседо изведе Никълъс Джаксън в наказателното поле. Нападателят стреля от дребен ъгъл и изравни. Михайло Мудрик приключи обрата. Украинецът засече с едно допиране подаване в наказателното поле на Рахийм Стърлинг.

След почивката възпитаниците на Даниел Фарке възобновиха равенството с нов гол на Матео Джоузеф. Нападателят засече с глава подаване на Джейдън Антън. Комбинацията за първото попадение проработи наново.

Футболистите на Маурисио Почетино търсеха надвит гол до самия завършек на мача. В първата минута от добавеното време резервата Конър Галахър донесе триумфа на отбора си.

На четвъртфиналите лондончани ще се изправят против водача в Чемпиъншип Лестър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР