Челси победи като гост тима на Саутхемптън в мач от

...
Челси победи като гост тима на Саутхемптън в мач от
Коментари Харесай

Челси победи Саутхемптън и вече е на 2 точки зад Сити

Челси победи като посетител отбора на Саутхемптън в мач от 8-ия кръг на Висшата лига. Битката на стадион " Сейнт Мери " завърши с триумф за " сините " с 4:1.

Тами Ейбрахам, Мейсън Маунт, Н`Голо Канте и Мичи Батшуай означиха попаденията за спечелилите. За домакините се разписа Дани Ингс. Четири от петте гола паднаха преди почивката.
 Снимка 440817
Източник:

Домакините несъмнено не се намират в добра форма преди този мача. Саутхемптън загуби последните си три срещи във Висшата лига. От началото на сезона " светците " записаха пет провали, три от които бяха вкъщи.

Отборът има единствено три " сухи мрежи " на " Сейнт Мери " от двадесет и три срещи насам, което единствено по себе си е задоволително показателно.
 Снимка 446369
Източник:

Резултатът през днешния ден бе открит след 17 минути игра, когато Тами Ейбрахам даде преднина на отбора си с гръмък завършващ удар, с който трансферира вратаря на противника.

Седем минути по-късно Маунт се разписа за 2:0 и на този стадий усили съществено възможностите си за краен триумф в мача.

Ингс върна едно попадение в 30-ата минута, само че 10 по-късно Канте стреля мощно от границата на наказателното поле, топката се отби в защитник и влезе в мрежата на домакините.

Крайното 1:4 оформи Батшуай, вкарал последния гол в мача минута преди края на срещата.
 Михаел Балак стартира работа в Челси
Михаел Балак стартира работа в Челси

Бившият немски национал пред завръщане в клуба

Челси е на петата позиция в класирането, като е на два пункта зад втория в подреждането Манчестър Сити. Саутхемптън заема нежеланото 16-о място.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР