Челси официализира трансфера на английския национал Рос Баркли. Полузащитникът подписа

...
Челси официализира трансфера на английския национал Рос Баркли. Полузащитникът подписа
Коментари Харесай

Челси подписа със счупен доскоро английски национал

Челси официализира прехвърлянето на британския национал Рос Баркли. Полузащитникът подписа контракт с лондончани в петъчната вечер и театралничи гордо с екипа им, оповестява уеб сайтът на клуба.

Бившият състезател на Евертън парафира за идващите пет години и половина, като публично сумата за договорката не се оповестява. Но съгласно британските медии тя е 15 млн. паунда.

Това наподобява много висока сума за състезател, чийто контракт с "карамелите " изтичаше след по-малко от половин година и в това време не беше изиграл и минута през този сезон поради контузия. Но въпреки всичко и двете страни наподобяват удовлетворени от договорката.

Челси изпревари за подписа му Тотнъм, който го искаше и през лятото. Интересното е, че в края на летния трансферен прозорец Баркли беше покрай трансфер на "Стамфорд Бридж " и даже отиде на прегледи, само че в последния миг премисли и си потегли. Сега такива обрати нямаше.

"Наистина съм благополучен от този трансфер, нямам самообладание да стартира отначало. Да получа втори късмет в клуб като Челси е в действителност необикновено. Искам да продължа от там, където завърших предишния сезон и да отбележа доста голове ", съобщи Баркли при представянето си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР