Челси обмисля да предложи интересна размяна на Манчестър Юнайтед. Calciomercato“

...
Челси обмисля да предложи интересна размяна на Манчестър Юнайтед. Calciomercato“
Коментари Харесай

Челси предлага шокираща размяна на Манчестър Юнайтед

Челси обмисля да предложи забавна замяна на Манчестър Юнайтед. „ Calciomercato “ твърди, че „ сините “ желаят да привлекат Джейдън Санчо, като са подготвени да пуснат на „ Олд Трафорд “ Кристиан Пулишич, който продължава да бъде свързван с „ алените дяволи “.

Санчо продължава да не съумява да се наложи в Юнайтед, откогато беше притеглен от Борусия Дортмунд през юли 2021-а година, а лондончани са подготвени да го избавят от кошмарния му престой при „ алените дяволи “, като му предложат ново начало в родния му град под управлението на Греъм Потър.

„ Calciomercato “ оповестява, че от Челси мощно се интересуват от опцията да вземат Санчо и са подготвени да се разделят с Пулишич за тази цел. Собственикът на „ сините “ – Тод Боули, желае да освободи американския национал, а „ алените дяволи “ се интересуваха от него още през лятото.

Изданието твърди, че Ювентус са главния претендент за Пулишич, а сходен трансфер може да стане факт след резултата на доминото. Твърди се, че проектът на Юнайтед е да вземе звездата на ПСВ Айндховен Коди Гакпо и по този метод ще разчисти пътя на Санчо да премине в Челси, а американския национал ще се насочи към Торино.

Санчо е съдействал единствено с осем гола и четири асистенции в 52 мача за Юнайтед, само че е решен да възроди кариерата си под управлението на Ерик загар Хаг. 22-годишният футболист не пътува до Испания за лагера на „ алените дяволи “, като избра да продължи по самостоятелна стратегия, с цел да се приготви за завръщането на клубния футбол в края на този месец, откакто не попадна в състава на Англия за Световното състезание в Катар. Приоритетът на Тен Хаг за януари ще бъде привличането на атакуващ футболист след напускането на Кристиано Роналдо предишния месец.

Chelsea 'set to offer Jadon Sancho shock Man Utd exit route' as January transfer swap eyed |
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР