Челси обмисля да отправи оферта от 30 милиона британски лири

...
Челси обмисля да отправи оферта от 30 милиона британски лири
Коментари Харесай

Челси с готова оферта за американски национал от Барса

Челси обмисля да насочи оферта от 30 милиона английски лири за крайния бранител на Барселона Сержиньо Дест, твърди „ Daily Express “. Лондончани се стремят да подсилят отбраната си през януари, само че изгледа по-вероятно това да се случи през лятото. Барселона на собствен ред желае капитанът на „ сините “ Сезар Аспиликуета, чийто контракт с Челси изтича в края на сезона.

21-годишният американски национал Дест е харесван на „ Стамфорд Бридж “ поради неговата еластичност да играе и по двата фланга на отбраната. Тъй като сега Бен Чилуел ще отсъства няколко месеца поради увреждане на кръстните връзки, единствената алтернатива пред Челси в лявата част на защитата е 30-годишният Маркос Алонсо.

Дест, който се причисли към Барселона от Аякс през 2020 година, записа 41 участия предходната година, само че завръщането на Дани Алвеш на „ Камп Ноу “ идващия месец ще сложи позицията му под опасност, а американецът също претърпя и спад във формата си в последно време.

Байерн Мюнхен също се интересува от Дест и наподобява, че Челси ще би трябвало да изчака до идващото лято, с цел да го притегли, изключително, откакто роденият в Нидерландия бранител има контракт с „ каталунците “ до лятото на 2025 година.

Въпреки това Барселона може да бъде заставен да продаде някои играчи през януари, защото е покрай привличането на Феран Торес от Манчестър Сити.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР