Челси обеща да накаже възможно най-строго феновете на отбора, които

...
Челси обеща да накаже възможно най-строго феновете на отбора, които
Коментари Харесай

"Челси" обеща да накаже свои фенове за антисемитските песни срещу "Тотнъм"

" Челси " даде обещание да накаже " допустимо най-строго " почитателите на тима, които скандираха антисемитски възгласи по време на гостуването на " Лестър сити " в събота. Привържениците на първенците са измислили ария за нападателя Алваро Мората, с която наскърбяват градския противник " Тотнъм ".

" Футболен клуб " Челси " осъжда всяка форма на дискриминация като отвратителна. Хората, които употребяват сходен език против другите, постоянно се пробват да влязат в спор. Използваният антисемитски език в песента е неприемлив и ние няма да го толерираме ", съобщи представителят на " Челси " Стив Аткинс. Той даде обещание, че полицията ще проверява случая.

Мората благодари на почитателите за поддръжката, само че изиска името му да не бъде свързвано с обидни възгласи. Испанецът, който беше платен за 75 милиона евро от " Реал " (Мадрид), направи мощен старт на сезона във Висшата лига. Той означи три гола и записа две асистенции в четири мача.

" Откакто пристигнах, имам привилегията да чувствам поддръжката ви всеки ден. Вие сте невероятни и желая да ви помоля да се отнасяте с почитание към всички ", написа в " Туитър " 24-годишният футболист.

 Силните игри на испанския нападател са предиздвикали почитателите на
© Associated Press

Силните игри на испанския нападател са предиздвикали почитателите на " Челси " да му посветят ария

В песента на последователите на " Челси " се пее: " Алваро Мората, той пристигна от " Реал " (Мадрид), той ненавижда шибаните евреи ". " Eвреите " (с жаргонния израз Yids) е необятно публикуваният в страната прякорът на почитателите на " Тотнъм ".

Мениджърът на сините Антонио Конте също се изрече срещу новата ария на почитателите. " Знаете добре, че обичам нашите почитатели, тъй като те ни оказват помощ доста по време на мачовете. Но би трябвало да подходим с внимание в бъдеще ", съобщи италианският експерт преди семейството на " Челси " против " Карабах " от Шампионската лига.

Лондончани стартират присъединяване си в най-силния клубен шампионат във вторник. За последно сините играха в Шампионската лига през сезон 2015-2016.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР