Челси не успя да победи Лестър-0:0 в двубой от 23-ия

...
Челси не успя да победи Лестър-0:0 в двубой от 23-ия
Коментари Харесай

Челси не успя да превземе вратата на Лестър

Челси не съумя да победи Лестър-0:0 в дуел от 23-ия кръг на Премиър лийг. " Лисиците " останаха с 10 души в 68-ата минута, когато втори жълт картон получи Бен Чилуел.

  Гостите стартираха доста мощно и като по знамение не поведоха в резултата. Първо Оказаки, а по-късно Джейми Варди и Ндиди не съумяха да преодолеят тибо Куртоа.

  Челси отговори с удар на Фабрегас, само че Шмайхел избави. В 32-ата минута Гари Кейхил получи травма и бе сменен от Кристенсен. До края на полувремето Куртоа майсторски отрази удар на Риад Марез.

  След подновяването на играта Лестър продължи да бъде по-добрия тим на терена. В 56-ата минута Марез претендираше за дузпа, само че съдията даде знак играта да продължи.

  В 68-ата минута гостите останаха с човек по-малко, откакто Бен Чилуел получи втори жълт картон.

    Домакините хвърлиха всички сили до края да стигнат до успеха, само че Шмайхел резервира мрежата си суха. Челси остава на трето място с актив от 47 точки, а Лестър е осми с 31 пункта.

  Уест Бромич се върна към успехите във Висшата лига, откакто записа 20 мача без триумф. Футболистите на Алън Пардю се постановиха с 2:0 над Брайтън. Домакините стартираха шампионата с две следващи победи и от 19 август насам не бяха стигали до три точки.

  В 4-ата минута Джей Родригес центрира и Джони Евънс засече с глава топката във вратата на Матю Райън. В средата на полувремето играчите на УБА имаха искания за дузпа, откакто удар на Матю Филипс срещна ръката на Глен Мъри, само че реферът не уточни бялата точка. Все отново при започване на втората част Крис Брънт центрира от ъглов удар и Крейг Доусън удвои.

  Уест Бромич е с 19 точки на 19-о място, а Брайтън с 23 пункта на 15-та позиция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР