Челси иска да спечели Купата на Англия и да си

...
Челси иска да спечели Купата на Англия и да си
Коментари Харесай

Конте посочи кои са целите на Челси до края на сезона

Челси желае да завоюва Купата на Англия и да си обезпечи място в топ 4 във Висшата лига, като целите са подредени еднообразно значими за клуба, съобщи мениджърът на клуба Антонио Конте. Треньорът направи това изказване преди неделния четвъртфинал за националната купа против Лестър.

Сините от Лондон отпаднаха от Барселона в Шампионската лига и да вземат националната купа е единствената им опция за трофей през сезона. Място в топ 4 пък ще им подсигурява присъединяване в Шампионската лига и следващата година.

В момента тимът е на 5-о място с осем оставащи кръга.

"Ние би трябвало да реализираме тези две цели, тъй като това може да направи нашият сезон не толкоз неприятен. Всеки трофей е значим за нас, а и Купата на Англия не е всеки. Сега сме изправени на пътя на Купата на Англия. Четвъртфиналът е просто един от стадиите преди мача на Уембли. Смятам, че би трябвало да сме подготвени, тъй като борбата ще бъде до края и в двете съревнования, добави мениджърът.

Той беше запитан дали не е време Тибо Куртоа да седне на пейката, откакто направи не изключително добър мач против Барселона. Феновете желаят същото в обществените мрежи.

"Имаме двама вратари- Тибо Куртоа и Уили Кабайеро. Който покаже по-добра форма в тренировките до мача с Лестър, той ще пази. Ние желаеме да стигнем до идващия кръг, тъй че вратарят е значим, сподели с усмивка Конте./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР