Челси и вече са се свързали с вратяра на ,

...
Челси и вече са се свързали с вратяра на ,
Коментари Харесай

Челси и ПСЖ вече преговарят с Донарума

Челси и към този момент са се свързали с вратяра на, с цел да стартират договаряния за неговото привличане, твърди трансферният специалист Николо Шира. Договорът на 22-годишния гений изтича през лятото и той към момента не може да се разбере с " росонерите " за неговото удължение. В същото време той умерено може да договаря с други клубове и да подпише прелиминарен контракт с някой от тях, в случай че реши.

От Челси и Пари Сен Жермен от дълго време преследват Донарума, а шансът да го вземат без пари още повече ги блазни. Затова те пробват да го примамят с изкушаващи във финансово отношение оферти.

В същото време от Милан към момента се надяват да убедят Донарума да преподпише и да остане на " Сан Сиро ". За момента обаче от клуба не са склонни да удовлетворят претенциите на играча и на сътрудника му Мино Райола. Твърди се, че от Милан са предложили заплата от 7,5 милиона евро на сезон на вратаря, само че той упорства да получава по 10 милиона евро на година. Освен това се приказва, че Райола желае в новия контракт да има заложена уговорка за откупуване, до момента в който " росонерите " са изрично срещу.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР