Челси и Тотнъм завършиха 2:2 в лондонското дерби от втория

...
Челси и Тотнъм завършиха 2:2 в лондонското дерби от втория
Коментари Харесай

Гол в 96-ата минута спаси Тотнъм от загуба срещу Челси

Челси и Тотнъм приключиха 2:2 в лондонското дерби от втория кръг на Висшата лига. Двубоят изобилстваше от забавни обстановки, а гостите стигнаха до точката в шестата минута на добавеното време с помощта на Хари Кейн.

Калиду Кулибали откри резултата през първото полувреме с дебютното си попадение във Висшата лига, а Тотнъм нямаше отговор на играта на " сините ". Това се промени в средата на втората част с влизането на дебютанта Ричарлисон, а Пиер-Емил Хойберг означи изравнителен гол. Това докара до конфликт сред Конте и Тухел, които бяха покрай физическа разпра.

Радостта на гостите не продължи дълго. В 78-ата минута Рийс Джеймс направи резултата 2:1. Той получи топката от Стърлинг, който също можеше да стреля, само че рационално му даде топката и изглеждаше, че британският национал е донесъл трите точки на Челси. Хари Кейн обаче не беше споделил последната си дума... Тотнъм стигна до два следващи ъглови удара. При втория Кейн засече топката с глава и изравни резултата в 96-ата минута.

След края на мача последва нов конфликт сред Конте и Тухел. Двамата се поздравиха, само че германецът задържа ръката на сътрудника си и това бе последвано от нови реплики лице в лице и струпване на хора от двата лагера. Този път реферът им подвигна червени картони. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР