Челси и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят на

...
Челси и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят на
Коментари Харесай

Гол от дузпа след индивидуална грешка лиши Ман Юнайтед от победа срещу Челси

Челси и Манчестър Юнайтед не съумяха да се победят на " Стамфорд Бридж ", завършвайки 1:1 в дербито от 13-ия кръг на Премиър лийг.

Този резултат направи борбата в челото на класирането още по-интересна, защото тимовете на Челси, Манчестър Сити и Ливърпул се побират в границите на единствено две точки.

В мача европейският първенец имаше преимущество, като то бе изключително осезаемо през първата част. Де Хеа обаче се намеси решаващо на два пъти, а един път и гредата избави гостите след удар на Рюдигер.

" Червените дяволи " изненадващо поведоха резултата пет минути след началото на втората част, когато Джейдън Санчо наказа доста груба неточност на Жоржиньо.

Челси изравни в 69-ата минута след друга неточност - този път от състезател в алено. Аарън Уан-Бисака изрита крайници на Тиаго Силва в наказателното поле и това докара до дузпа в интерес на лондончани. Жоржиньо я осъществя, изкупвайки част от виновността си, и изравни резултата.

До края Вернер и Рюдигер пропуснаха да създадат цялостен поврат, а Фред не съумя да се възползва от неточност на Менди. Така този тактически дуел приключи без победител.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР