Челси елиминира Ливърпул в осминафиналите за Купата на Англия. Сините

...
Челси елиминира Ливърпул в осминафиналите за Купата на Англия. Сините
Коментари Харесай

Челси елиминира Ливърпул за Купата на Англия

Челси отстрани Ливърпул в осминафиналите за Купата на Англия. " Сините " се постановиха с 2:0 над " алените " на " Стамфорд Бридж ". Вилиан се разписа в 13-ата минута, а крайният резултат оформи Рос Баркли.

Юрген Клоп даде отмора на огромна част от титулярите си. Гостите започнаха по-силно мача, само че не съумяха да се възползват от неточност на Зума.

 В 11-ата минута Адриан избави рисков удар на Вилиан, само че секунди по-късно трябваше да вади топката от вратата си. Вилиан нанесе нов удар след неточност на Фабиньо. Топката летеше право към Адриан, само че се удари в тялото му и влезе в мрежата. В 20-ата минута Ливърпул бе покрай изравнителен гол, само че пропусна четири отлични благоприятни условия. Първо топката стигна до Минамино в наказателното поле. Японецът не съумя да насочи удар, само че това направи Мане от доста близка отдалеченост. Изстрелът бе в тялото на Кепа. Топката отиде в Ориги, който също не съумя да преодолее вратаря, а това се случи и на Джоунс, като и той бе спрян от испанския пазач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР