Челси е готов да изчака до последния възможен момент за

...
Челси е готов да изчака до последния възможен момент за
Коментари Харесай

Челси ще изчака до последния момент с трансфера на Де Йонг

Челси е подготвен да изчака до последния вероятен миг за прехвърлянето на Френки де Йонг от Барселона. На " Стамфорд Бридж " се надяват, че с тази тактичност имат по-големи шансове да стигнат до положителен резултат и да осъществят договорката за нидерландеца, написа " Спорт ".

Интерес към Де Йонг има с изключение на от Челси и от Манчестър Юнайтед. И двата клуба значително са се разбрали с Барселона за прехвърлянето на халфа, като са подготвени да платят желаните от каталунците 80 милиона евро. Големият проблем обаче е, че самият футболист за момента отхвърля да напусне " Камп Ноу ".

Това е и повода от Челси да заложат на нов метод. Лондончани са решили да са търпеливи и да изчакат до последния ден от трансферния прозорец, с цел да създадат финалната си атака за този състезател. На " Стамфорд Бридж " знаят, че шефовете на Барселона търсят метод да се отърват от Де Йонг и огромната му заплата и в идващите дни те ще продължат да натискат футболиста да се съгласи на трансфер. Каталунците са притиснати до стената, защото имат потребност да освободят средства в бюджета си, с цел да могат да картотекират новите си футболисти. ругият вид пред Барса е да убеди играча да понижи заплатата си, само че и този метод все още не дава резултат.

Така сагата към Де Йонг наподобява ще продължи до последния вероятен миг, като изходът от нея остава неразбираем. От Барса обаче дадоха още един знак към него, че е по-добре да се съгласи на трансфер, откакто нидерландецът остана на пейката в първия мач от сезона против Райо Валекано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР