Чековете за по 1200 долара, които трябва да получат милиони

...
Чековете за по 1200 долара, които трябва да получат милиони
Коментари Харесай

80 милиона американци чакат да получат по 1200 долара, чековете се бавят заради подписа на Тръмп

Чековете за по 1200 $, които би трябвало да получат милиони американци по проекта за стимулиране на стопанската система на фона на пандемията, ще носят подписа на президента Доналд Тръмп. За това обаче ще се наложи изпращането им да бъде забавено, заяви в. " Вашингтон пост ", представен от БНР.

Министерството на финансите е наредило на чековете да бъде напечатано името на президента, което може да забави процеса на изпращането им с няколко дни.

Надписът " президент Доналд Тръмп " ще бъде подложен в лявата част на чековете, осведоми почитан източник от данъчните служби.

Министерството обаче отхвърля изказванията за вероятно закъснение на помощта, на която право имат над 80 милиона американци.

По-голямата част от интервенцията трябваше да бъде осъществена до 15 април.

Тръмп подписа на 27 март закон за стимулиране на стопанската система с ограничения за над 2 трлн. $, ориентирани към превъзмогване на последствията от разпространяването на ковид. Предвижда се погашение на компенсации за безработица, подкрепяне на лечебни заведения, подпомагане на компании и цели браншове, напомня ТАСС.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР