Чехия ще представи своите предложения пред управителните органи на НАТО

...
Чехия ще представи своите предложения пред управителните органи на НАТО
Коментари Харесай

Чехия ще предложи укрепване на източното крило на НАТО

Чехия ще показа своите оферти пред управителните органи на НАТО за подсилване на източното крило на блока. Това заяви пред публицисти министърът на външните работи на републиката Ян Липавски, представен от БГНЕС.

„ Планирането в региона на защитата се прави на равнище НАТО. Всъщност става дума за повишение на боеспособността на източното крило на Северноатлантическия алианс. Чехия ще показа съответни оферти там. Можем да приказваме за разнообразни разновидности за увеличение на броя на подразделенията, които ще бъдат подготвени да вземат участие в тези стратегии за подсилване на източното крило на блока, както възнамерява НАТО “, сподели Липавски.
Съединени американски щати и съдружниците разискват разполагането на повече войски в Източна Европа
Съединени американски щати и няколко съдружници разискват опцията за разполагане на хиляди бойци в източноевропейските страни от НАТО преди вероятно рус...
Прочети повече
Чехия се причисли към НАТО през 1999 година Републиката изпраща военни в интернационалните интервенции под егидата на блока. Чешки военни участваха и в задачата на НАТО в Афганистан, като 14 военнослужещи починаха. Офицерите на страната заемат високи постове в структурите на блока.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР