Чехът Любош Йетмар ще е новият главен изпълнителен директор на

...
Чехът Любош Йетмар ще е новият главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Келнер сложи Любош Йетмер за изпълнителен директор на бТВ

Чехът Любош Йетмар ще е новият основен изпълнителен шеф на бТВ, оповестиха публично от капиталовия фонд на чешкия милиардер Петр Келнер PPF Group, която във втроник закупи дефинитивно Central European Media Enterprises Ltd (СМЕ) - досегашния притежател на българската частна телевизия.

С завършването на договорката PPF към този момент има и цялостен надзор върху интервенциите на CME в Чехия, Румъния, Словакия, Словения и България.

Интересен подробност е, че французинът Дидие Щосел, който управляваше Нова телевизия преди придобиването ѝ от братя Домусчиеви и бе непосредствен на премиера Бойко Борисов, поема управлението на четирите тв компании на съдебномедицинска експертиза в Чехия, Словакия, Румъния и Словения, само че не и в България.

С мрежата от над 30 тв канала, измежду които и българската бТВ, съдебномедицинска експертиза към този момент доближава до 45 милиона фенове, се споделя в известието на PPF. В България се придобива бТВ груп, в чието портфолио са bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady и Ring.

Нов началник в България
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР