Чеченският политик Рамзан Кадиров е предложил на САЩ да вдигнат

...
Чеченският политик Рамзан Кадиров е предложил на САЩ да вдигнат
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров с интересно предложение към САЩ

Чеченският политик Рамзан Кадиров е предложил на Съединени американски щати да вдигнат глобите за него и фамилията му в подмяна на освобождение на украински пленници, заяви „ Комерсант ”. Той е предал лист с 20 украинци на американския някогашен шпионин Скот Ритер, който дойде в чеченската столица Грозни предходния ден, предаде .

„ Има забавно предложение за нашия посетител. Имаме пленници, които взехме от Донецк, Луганск. Предавам листата на нашия гост… Ако те снемат глобите над моята майка, дъщерите ми и почтените хора, конете ми, в случай че към това включат и малко от глобите против мен, то ние ще предадем тези хора ” , споделил Кадиров на съвещание на силовите служби.

Там е показано и видео, в което пленените молят Съединени американски щати да снеме глобите от фамилията на чеченския водач. Кадиров е обяснил, че с пленените се отнасяли добре и „ те не са отговорни ”. По думите му членовете на неговото семейство в никакъв случай не са взели участие в политиката. По-рано Кадиров беше писал, че в Грозни е делегация, оглавяване от някогашния шпионин Скот Ритер. 

На 3 януари съветското военно министерство заяви, че 248 съветски военни са били върнати от плен в следените от Украйна територии вследствие на „ комплицирани договаряния ”. По думите на депутата от Държавната дума Шамсил Саралиев размяната е била по формулата „ 173 на 173 ”, а 75 съветски военни са се върнали без продан.  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР