Чеченският лидер Рамзан Кадиров обяви, че възнамерява да изпрати тримата

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров обяви, че възнамерява да изпрати тримата
Коментари Харесай

Кадиров: Пращам трима от синовете си в Украйна

Чеченският водач Рамзан Кадиров разгласи, че има намерение да изпрати тримата си синове да се бият в Украйна.

Съобщението му бе съпроводено от видео, на което децата (на 14,15 и 16-годишна възраст) боравят с друг набор от оръжия на стотици километри от бойното поле.

Ramzan Kadyrov claims he`s sending three of his sons (aged 14, 15 & 16) to fight in Ukraine

" Akhmat, Eli and Adam are ready to show their skills in the zone of the special military op. I`m not joking. The time has come to prove themselves in battle, and I welcome their ambition "
— Francis Scarr (@francis_scarr)

" Ахмат, Илай и Адам са подготвени да показват уменията си в зоната на специфичната военна интервенция. Не се майтапя. Време да се потвърдят в борба и аз поздравявам тяхната упоритост ". 

Стотици хиляди руснаци избягаха от страната си след оповестяването на частичната готовност на 21 септември. Може би задачата на Кадиров е да увеличи бойния дух на съветските жители. Или пък да изтъкне, че неговите деца са от друго тесто.

По-рано водачът разгласи, че чеченците са изпратили 254 % над заложената квота за мобилизацията и по тази причина нямало да получават призовки.

Предстои да забележим дали смелият чеченски водач, който от началото на март взе участие в дейни бойни дейности в киберпространството, ще разреши на синовете си да го отсрамят.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР