Чеченският лидер осмя военната тактика на Русия, Кремъл го посъветва

...
Чеченският лидер осмя военната тактика на Русия, Кремъл го посъветва
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров праща непълнолетните си синове на фронта: Готови са за битка


Чеченският водач осмя военната тактичност на Русия, Кремъл го посъветва да владее страстите си

Русия би трябвало да обмисли потреблението на нуклеарни оръжия с ниска мощ, съобщи чеченският водач Рамзан Кадиров, защото войските на Москва бяха изтласкани от украинския град Лиман.

„ По мое персонално мнение би трябвало да се подхващат по-драстични ограничения, като се стигне до оповестяване на военно състояние в граничните региони и потребление на нуклеарни оръжия с ниска мощ ”, съобщи Кадиров в канала си в „ Телеграм “.

„ Връзкарството в армията няма да докара до нищо положително ”, счита Кадиров, съгласно който „ командващият съветските сили в региона би трябвало да бъде разжалван и изпратен на фронтовата линия с оръжие в ръце, с цел да измие срама си с кръв ”.

Отговорът на Москва не закъсня.  „ Емоциите не би трябвало да вземат връх над разсъдъка ”, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„ В нашата страна потреблението на нуклеарни оръжия става единствено въз основа на това, което е посочено в съответната теория ”, добави Песков.  Малко по-късно Кадиров шокира с нов пост  - изпраща тримата си малолетни сина на фронта в Украйна, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Време е да се потвърдят в действителна борба, единствено мога да поздравявам това предпочитание ”, написа той в Телеграм. Кадиров разясни, че Ахмад (16 г.), Ели (15 г.) и Адам (14 г.) са обучавани за борба от най-ранна възраст, като настоя, че „ не се майтапи ”.

Видеото демонстрира момчетата в камуфлажни облекла и тъмни очила, върху танкове, с оръжия, прикрепени към кръста им, които стрелят с ракетни установки и картечници. На моменти младежите се усмихват, до момента в който стрелят, или вършат жест с вдигнат палец.

 

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР