Чеченският лидер обяви днес, че изпраща трима от своите синове

...
Чеченският лидер обяви днес, че изпраща трима от своите синове
Коментари Харесай

Кадиров изпраща трима от синовете си на фронта в Украйна


Чеченският водач разгласи през днешния ден, че изпраща трима от своите синове младежи на фронта в Украйна.

" Време е да се потвърдят в същинска борба, мога единствено да поздравявам това предпочитание ", написа съдружникът на съветския президент Владимир Путин в “Телеграм ”.

Към известието му има и видеоклип, в който младите момчета стрелят на стрелбище.

" Скоро те ще отидат на фронтовата линия и ще бъдат на най-трудните сектори на линията на прикосновение ", прибавя Кадиров.

Той съобщи, че Ахмат на 16 година, Ели на 15 година и Адам на 14 година са обучавани за бойни дейности " съвсем от най-ранна възраст " и настоя, че " не се майтапи ".

На видеото се вижда, че момчетата са облечени в камуфлажни облекла и носят тъмни очила. Те са се качили върху танкове и оттова стрелят с ракетни установки и картечници.

На моменти младежите се усмихват, до момента в който стрелят или вършат жест с вдигнат палец.

Кадиров е един от най-яростните поддръжници на съветската атака на Путин в Украйна.

Постът беше оповестен, откакто Кремъл отхвърли апела му за потребление на нуклеарни оръжия с ниска мощ в Украйна след поредност от военни провали.

" Емоциите не би трябвало да вземат връх над разсъдъка ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков по време на ежедневния брифинг с публицисти, визирайки изказванията му.

Въпреки това Песков приветства " героичния принос " на чеченския водач за военната интервенция в Украйна.

" В нашата страна потреблението на нуклеарни оръжия става единствено въз основа на това, което е посочено в съответната теория ", сподели Песков.

Миналата седмица Кадиров прикани за прибягване към нуклеарно оръжие. Това стана, откакто Москва се изтегли от град Лиман, чийто надзор бе открит за седмици по-рано тази година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР