Чеченски главорези, диктатор от Мианмар са част от списъка Магнитски

...
Чеченски главорези, диктатор от Мианмар са част от списъка Магнитски
Коментари Харесай

Константинова за списъка Магнитски: Главорези, диктатори и до тях всеки шести е българин

" Чеченски главорези, деспот от Мианмар са част от листата " Магнитски " - и всеки шести там е българин. Санкциите на Съединени американски щати демонстрират, че те са събрали доказателства – и то по същата тематика, поради която Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва беше задържан предходната година ".
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 78
Това съобщи, едно от лицата на " " (ПП) и вицепремиер в държавното управление на.

Константинова беше безапелационна – на никое място по света Горанов не може да има банкова сметка, не може да ръководи пари.

Къде са отивали парите от две поредни държавни управления на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в които Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва беше финансов министър? Българската прокуратура стои сляпа, глуха, не чува – тези проблеми стоят някъде по шкафчетата на основния прокурор и той отхвърля да проверява, продължи Константинова.

За нея описът " Магнитски " не е външна интервенция във вътрешната ни политика и вътрешните ни работи, а реакция на " световната имунна система ".

По думите ѝ, Съединени американски щати ни споделят да се оправим с корупцията ни, само че и вземат ограничения това да не вреди отвън България.

Тя подсети и, че Англия също наложи наказания – на и Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Оттук-нататък би трябвало да осигурим правосъдна промяна и правораздаване, освен тъй като го изискуем на българите, а тъй като нашата ориентировка в света е сложена на карта, уверена е Константинова.

Изключително безпрепятствено протича подреждането на листите с „ “, увери Константинова.

Тя сподели, че напускането на някогашния зам.-земеделски министър Иван Христанов въобще не е обвързвано с реденето на листите, тъй като е станало преди обединяването с " ".

Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и не е взела дотук решение дали ще взе участие в листите, добави Константинова. Борим се с Демократична България да спечелим 121 депутати в идващия парламент, акцентира тя.

Константинова се усъмни и, че ще влезе в идващия парламент, като акцентира, че всички значими за социалистите политики са били финансирани, откакто Политическа партия спрели течовете през Национална агенция за приходите - 8 милиарда лева Що се отнася до локалните избори и особено в София, Константинова разяснява, че има разискване с Демократична България и предпочитание за взаимна работа.

Тя твърдо изясни, че има обстоятелства в политиката и не може по тях да има нюанси – като да вземем за пример кой гласоподава за правосъдна промяна и кой срещу. За край изрази терзание, че отново гласуваме и на хартия, и машинно - поради вероятни операции.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР