Че преместването в САЩ е било по-трудна стъпка за принц

...
Че преместването в САЩ е било по-трудна стъпка за принц
Коментари Харесай

Тайните забавления на принц Хари и Адел

Че преместването в Съединени американски щати е било по-трудна стъпка за принц Хари , в сравнение с за Меган Мaркъл, към този момент няма място за подозрение. Кралският престолонаследник загърби отредения му живот, за който мнозина му завиждат, с цел да заживее по този начин, както брачната половинка му бе привикнала допреди да се срещнат.

Разбира се, обстановката и за Меган през днешния ден е по-различна и необикновена, само че огромният й плюс е, че има доста близки и другари зад океана, които да й бъдат опора. Не същото обаче може да каже Хари, който в последно време намира разтуха в една своя сънародничка от Острова , която също се подвизава в Съединени американски щати.

Адел се оказва един от най-близките хора на херцога на Съсекс в последните месеци. Двамата постоянно прекарвали вечери в нейния дом в Бевърли Хилс, наслаждавайки се на сладки приказки и хубави напитки, предава New Idea.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Adele (@adele) на Май 19, 2018 в 11:30 PDT

Меган пък избира да си седи в новия им първокласен дом, да се грижи за Арчи и да крои проекти по какъв начин животът им оптимално бързо и сполучливо да се върне към предходния си темп. Всичко това обаче идва допълнително на брачна половинка й и той понякога си разрешава да се позабавлява без нея, само че с Адел .
 Принц Хари, рожденият ден на принцеса Даяна и първото публично изказване на херцога на Съсекс в Съединени американски щати
Как Хари отдаде респект на Даяна

Вечно любящ наследник

Не считаме, че другарството на двамата би трябвало да се жигосва с интриги и съмнения, че посред им има освен това. Просто двамата имат сходно възприятие за комизъм, както и потребност да разпускат и да споделят. А за Хари срещите с певицата са глътка пресен въздух в американското всекидневие , с което към момента не може да свикне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР