Че Николета Лозанова не обича да прекарва времето си в

...
Че Николета Лозанова не обича да прекарва времето си в
Коментари Харесай

Николета Лозанова - бонбонено готина в модната столица Милано

Че Николета Лозанова не обича да прекарва времето си в България, стана ясно преди време в нейно изявление. Тогава тя призна, че главата я боли извънредно мощно в мига, в който самолетът се приземи на летището в София.

Вероятно точно поради това плеймейтката и бизнес дама се старае да прекарва оптимално доста време отвън границите на страната ни. Така да вземем за пример неотдавна тя си подари малко лято в Дубай, откъдето се появиха страхотни топли фрагменти. 

Виж още: Николета Лозанова като дете! Един по-различен #10yearchallenge

Малко по-късно тя се озова в Милано, където още веднъж отседна в един от най-скъпите хотели в града, а и в Европа като цяло. И защото това евентуално е следващо посещаване на Николета в италианската фешън столица, фотосите не бяха от локални забележителности. Снимките са в действителност най-вече селфита:

Виж още: Новата плеймейтка - жертва на принуждение! Ето я тежката история на Михаела

На два от фрагментите Николета е в неоново розово, което по всичко проличава, че бонбоненият свят е новият ѝ обичан цвят.

Виж още: Есенна приказка в Париж: Галена с визия като за корица от френската столица

Но ето тази ни е обичаната:

Е, миланското пътешестване на Николета не продължи дълго, защото скоро след публикуването на тези фотоси, Николета качи story от София, съпроводено с палец надолу.

А че розово занапред ще се носи, виждаме и от Instagram профила на друга фешън икона в родния шоу бизнес, поп-фолк певицата Галена:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР